Kabotaj bayramı 93'üncü yılında kutlandı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 93'nci yılı, Aliağa'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

merkez yerel
Kabotaj bayramı 93'üncü yılında kutlandı
Bu yıl Aliağa Liman Başkanlığı, İMEAK Deniz Ticaret Odası Aliağa Şubesi, Aliağa Amatör Balıkçılar ve Deniz Sporları Derneği ve Aliağa Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj bayramı töreni Cumhuriyet Meydanı'ndaki resmi tören ile başladı. 
Atatürk Anıtı'na çelenk koyularak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu törene Aliağa Kaymakamı Erhan Günay, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek, Aliağa Liman Başkanı Levent Köleteli, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Gümrük Muhafaza Müdürlüğü, İmeak DTO Başkanı Adem Şimşek, ALTO Başkanı Ömer Ertürk, ALDER Başkanı Naci Biçer ve vatandaşlar katılım gösterdi. 
Çelenk koyma töreninin ardından Aliağa Liman Başkanlığı önünden denize açılan Aliağa Protokolü deniz şehitleri anısına denize çelenk bıraktı. Etkinlikler gün boyu Avcı Ramadan Parkı'nda devam etti. 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 21.04.2026 13:17:35. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Kabotaj bayramı 93'üncü yılında kutlandı Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.