EMEKLİ ASTSUBAYLARLA BULUŞTU

AFYON MİLLETVEKİLİ ALİ ÖZKAYA TÜRKİYE BULUŞMALARI İÇİN FOÇADA

foca siyaset
EMEKLİ ASTSUBAYLARLA BULUŞTU

AFYON MİLLETVEKİLİ ALİ ÖZKAYA TÜRKİYE BULUŞMALARI İÇİN FOÇADA

EMEKLİ ASTSUBAYLARLA BULUŞTU

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Türkiye Buluşmaları kapsamında İzmir’in Foça İlçesi’nde Emekli Astsubaylarla buluştu. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Foça Şubesi’nde gerçekleşen buluşmada muvazzaf ve emekli Astsubaylar’ın özlük hakları ve emekli maaşları konusundaki beklentileri ve sorunları ele alındı. 


Foça İlçe merkezindeki şube binasında ki toplantıya Ak Parti Foça İlçe Başkanı Ramazan Genç, bazı ilçe yönetim kurulu üyeleri, TEMAD Foça İlçe Başkanı Ramazan Harmandar ve dernek üyesi emekli Astsubaylar ile Kadın Kolları üyeleri katıldı. Emekli Astsubayların maaş bağlanma oranları, verilmeyen tazminatlar, özlük hakları ve sosyal konulardaki sorun ve beklentilerini dinleyen Ali Özkaya, mecliste yapılan çalışmalar, kanun tekliflerinin sefahati ve diğer meslek gruplarıyla bağlantılı konular hakkında bilgi aktardı. 

  

Görüşme sonrası konuşan Ali Özkaya ülkedeki bütün vatandaşların sorunlarının iktidar milletvekillerinin sorunu olduğunu ve çözmeye çalıştıklarını söyledi. Ali Özkaya; ; “Bugün Ak Parti’nin Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde İzmir’in Foça İlçesi’ndeyiz. İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ilçe başkanlığındayız. Başkanımız ve yönetimiyle sohbet ettik. Bana sorunlarını taleplerini ilettiler. İnşallah bizde bunları Sayın Cumhurbaşkanımıza, sayın bakanımıza, ilgili makamlara, meclisimize ileteceğiz. Ülkemizde ki bütün vatandaşlarımızın sorunu iktidar milletvekilleri olarak bizim sorunumuz. Bu sorunu elbette ki iktidarın milletvekilleri çözecek. İnşallah gücümüz ve imkanlarımız çerçevesinde elimizden geldiğince,  bu sorunları çözmek için gayret sarf edeceğiz. Misafirlikleri için de teşekkür ediyorum” dedi. 


Seyfi GÜL

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 02.10.2026 02:28:35. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: EMEKLİ ASTSUBAYLARLA BULUŞTU Son dakika Foça haberleri, Foça son dakika haber, Foça son dakika, son dakika Foça, Foça haber sayfamızda Foça haberleri okuyabilir, Foça son dakika haberleri ve güncel Foça gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.