EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ FİLOSUNA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ

Evde Sağlık Hizmetleri bundan böyle 4 araçla hizmet verecek

merkez yerel
EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ FİLOSUNA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ
Ödemiş Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Evde Sağlık Hizmetleri filosuna yeni bir araç daha eklendi. Evde Sağlık Hizmetleri bundan böyle 4 araçla hizmet verecek.

Ödemiş Belediyesi sosyal projelerinden biri olan Evde Sağlık Hizmetleri 2015 yılından bu yana, evde bakım hastalarının, engellilerin ve bakıma muhtaç hastalara; tansiyon ölçme, pansuman gibi hizmetler vermektedir. Bu güne kadar 3 araçla hizmet veren birime, yeni bir araç daha eklendi. İl Sağlık Müdürlüğü'nden tahsis edilen aracın gerekli donamı yapılarak hizmete sunuldu. Belediye Başkanı Mahmut Badem konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Merkeze uzak mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza belediye hizmetlerimizi en iyi şekilde ulaştırmaya çalışırken, sağlık konusunda da çalışmalar yapıyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri projemizle bugüne kadar 11 bin 739 kişiye ulaştık. Sağlık Ocağına ya da hastaneye rahat gidemeyen vatandaşlarımızın rutin kontrolleri, tansiyon, şeker gibi ölçümlerini ekiplerimizce yapmaya çalışıyoruz. Sağlık personelimizin yer aldığı ekiplerimiz bu güne kadar 3 araçla hizmet ediyordu. İl Sağlık Müdürlüğünden tahsis edilen yeni bir araçla bundan böyle 4 araç hizmete olacak. Hayırlı olsun” dedi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 00:54:59. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ FİLOSUNA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.