EMNİYETTEN KONTROLLÜ PATLATMA UYARISI

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi inşaatında yapılacak kontrollü patlatma için vatandaşları uyardı.

merkez yerel
EMNİYETTEN KONTROLLÜ PATLATMA UYARISI
Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü 27 Ocak Pazar günü 09.00-10.00 saatleri arasında Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Projesi kapsamında "Aliağa bağlantı kolu”nda patlatma faaliyeti olacağını duyurdu. Vatandaşları önceden uyaran Emniyet Müdürlüğü "Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi kapsamında 27 Ocak Pazar günü sabah 09.00-10.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek kontrollü patlatma işleminden dolayı çevre ve trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla İzmir-Çanakkale Yolu'nun çift yönlü olarak kısa süreliğine trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın bilgisine arz ederiz” dedi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 18:09:22. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: EMNİYETTEN KONTROLLÜ PATLATMA UYARISI Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.