DİYALOG GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı İzmir'de yapıldı

merkez yerel
DİYALOG GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER
Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Yönetim Kurulu Üyeleri Tahir Erdoğan, Ali Sarıl, Ertuğ Canoğlu, Hakan Karcı , Meclis Üyesi, Azam Ziya Güç ve Genel Sekreter Gülay Koç'un katılım sağladığı , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) gerçekleştirdiği Reel Sektör ve Finans Sektörü Diyalog Güçlendirme Toplantısı İzmir'de yapıldı.

Swissotel'de gerçekleşen diyalog güçlendirme toplantısında reel sektörün ve bankacılık sektörünün temsilcileri bir araya geldi. Her iki sektöründe birbirine olan bağının vurgulandığı toplantıda, bir sektörde oluşacak zayıflığın diğerine de etki edeceğinin altı çizildi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 03:56:40. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: DİYALOG GÜÇLENDİRMEK İÇİN BİR ARAYA GELDİLER Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.