BERTO'DAN ZİYARETLER....

BERTO Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Garnizon Komutanlığı ve Esnaf Kefalet Kooperatifi ziyaretlerinde bulundu.

bergama yerel
BERTO'DAN ZİYARETLER....

BERTO'DAN ZİYARETLER....

BERTO Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Garnizon Komutanlığı ve Esnaf Kefalet Kooperatifi ziyaretlerinde bulundu.

BERTO'DAN GARNİZON KOMUTANI ALBAY KÜRŞAT GÜLER'E ZİYARET

 

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcısı İbrahim Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sarıl ve Genel Sekreter Gülay Koç, Bergama Garnizon Komutanı Tank Kurmay Albay Kürşat Güler'i makamında ziyaret etti.

 BERTO Yönetimi, Albay Kürşat Güler'e ilçemizdeki yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

BERTO'DAN ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ'NE "HAYIRLI OLSUN" ZİYARETİ

 Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Başkan Yardımcısı İbrahim Lütfi Kolat, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarıl, Tahir Erdoğan ve Genel Sekreter Gülay Koç, Bergama Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Başsan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

 

BERTO Yönetimi, Süleyman Başsan'a; hem taşındıkları yeni yerlerinin, hem de yapılan yeni seçim sonuçlarının hayırlı olması dileklerini iletti.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 23:47:48. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: BERTO'DAN ZİYARETLER.... Son dakika Bergama haberleri, Bergama son dakika haber, Bergama son dakika, son dakika Bergama, Bergama haber sayfamızda Bergama haberleri okuyabilir, Bergama son dakika haberleri ve güncel Bergama gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.