Aliağa‬'da Minik İbrahim'den Haber Alınamıyor

Konuşma engelli olan İbrahim Akçay (7) babaannesi ile birlikte yaşadığı Aliağa'nın Karakuzu Mahallesinde dün akşam saatlerinde kayboldu.

merkez yerel
Aliağa‬'da Minik İbrahim'den Haber Alınamıyor
Konuşma engelli olan İbrahim Akçay (7) babaannesi ile birlikte yaşadığı Aliağa’nın Karakuzu Mahallesinde dün akşam saatlerinde kayboldu. Aramalar karadan ve havadan devam ediyor.
 
Minik İbrahim’in kaybolduğunun anlaşılması üzerine, İlçe Jandarma Komutanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleri arama çalışmalarına başladı.
 
Çevre ilçelerde bulunan Jandarma Karakollarından arama – kurtarma çalışmalarına katılmak üzere jandarma ekipleri de Karakuzu Mahallesi’ne geldi.
 
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da Karakuzu Mahallesi’ne gelerek arama – kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.
 
Sabahın ilk ışıklarına kadar süren çalışmalarda minik İbrahim’in izine henüz rastlanmadı. Gönüllü olan vatandaşların Karakuzu Mahallesine gelerek arama kurtarma çalışmalarına katıldıkları öğrenildi.
 
Edinilen bilgiye göre bugün öğlen saatlerinden itibaren ekiplerin ulaşamadığı bölgelere insansız hava aracı (drone) ile arama gerçekleştirildi. Yetkililer, tarife uyan küçük çocuğu görenlerin vakit kaybetmeden 155 Polis İmdat Hattı`nı arayarak bilgi vermesini istedi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 08:27:49. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Aliağa‬'da Minik İbrahim'den Haber Alınamıyor Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.