AK PARTİ ALİAĞA BİR ARAYA GELDİ
Aliağa Ak Parti Teşkilatı Öğretmenler Lokali'nde yemekli bir toplantı düzenledi.
Aliağa Ak Parti Teşkilatı Öğretmenler Lokali'nde yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıya kurucu başkanlar, eski ilçe başkanları, meclisin eski ve şimdiki üyeleri ve eski belediye Başkanı Tansu Kaya ile Ak Parti mevcut Yönetim kurulu katıldı. Yemeğe gelemeyenlerin mazeretlerini bildirdiklerini açıklayan İlçe Başkanı Kazım Sayın yapmış olduğu "hoş geldiniz” konuşmasında şunları söyledi.
"31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncelikle bütün ülkemize ve milletimize ve tabi ki mazlum milletlere hayırlı uğurlu olsun. Biliyorsunuz bu yerel seçimlerde MHP ile bir ittifak yaparak girme kararı aldık. Bu kararı Partimizin Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptıkları istişareler sonrası aldı. Cumhur ittifakımızın adayı mevcut Belediye Başkanı Serkan Acar'dır. Bize düşen; onların aldığı bu kararı uygulamak ve başarı elde etmektir.
Elbette ilçe ve il teşkilatı olarak yerel seçimlerde ilk defa bir ittifak gerçekleştirdiğimiz için acemilikler yaşıyoruz. Türkiye tarihinde ilk kez alınan bir karar. Genel merkezimizin aldığı bu kararlar ve kararlar neticesinde yapmış olduğumuz çalışmalar; başarı için, Ak Parti'yi başarılı kılabilmek ve gösterilen adayları belediye başkanı yapmak içindir. Niyetimiz ve hedefimiz budur. Bu mücadele bugün başlamış bir mücadele değildir. Bu mücadele 1071'den Kurtuluş Savaşı'na, Kurtuluş Savaşı'ndan bugünlere kadar gelmiş bir mücadele… Biliyoruz ki 15 Temmuz'da milletimizle birlikte bastırdığımız kalkışmalar ileride de denenecek. Ancak biz gençlerimizi iyi yetiştirmek zorundayız. Mücadele etmek zorundayız.
Önümüzdeki yerel seçimler hem bizim için hem de İzmir İl Teşkilatı için önemlidir. Biz İzmir'de Sayın Zeybekçi için elimizden gelenin fazlasını yaparak çalışacağız. Bu bir olarak, beraber olarak gerçekleşecek bir başarıdır. Her birimizin yanlışları olabilir, bütün niyetimiz başarılı olmak. Burada olan bütün arkadaşlarımın bu çaba içerisinde olduğunu biliyorum. Gönül arkadaşlarıyız. Bu yemeğe kurucu başkanlarımızı, eski ilçe başkanlarımızı davet ettik. Genel merkezlerimizin aldığı karara uymak ve arkasında durmak bir dava erinin yapması gereken davranıştır.
Eğer seçimlerde başarılı olmak istiyorsak herkes elinden gelenin iki katını yapmak zorunda. Dünyanın bütün mazlum milletlerinin umudu biziz. Gelecek Türkiye Cumhuriyet'inin olacaktır. Vakti gelen tarihler Reisimizin bize gösterdiği hedeflerdir. 2023-2071 hedefleri boşuna koyulmuş hedefler değildir. Hedefimiz olursa gideceğimiz rota belli olur. Buna özen göstermek ve bu uğurda çalışmak için Ak Parti Aliağa İlçe Yönetimi sizlerin ihtiyaçlarını günün her saatinde yerine getirmek için hazır. Yeter ki bu davaya hizmet etmek için bir tuz tanesi kadar faydamız olsun.
Dava yüreğinde umut hissedenlerle yürütülecektir. Vakit toplandığımız idealler etrafında çalışma vaktidir.”
Etiketler:
merkezaliaga izmir haber haberler son dakika haber gazeteler gazete poyraz aliağa gazete foça gazete menemen gazete bakırçay gazete Aliağa kuzeyegehaber aliagaekspres günaydınaliağa egehaber
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2026 06:56:34. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: AK PARTİ ALİAĞA BİR ARAYA GELDİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























