AĞABAND BİR KEZ DAHA HAYRAN BIRAKTI

Aliağa Belediyesi'nin yaz ayı kültür sanat faaliyetleri kapsamında sahne alan Ağaband, katılımcılara müzik şöleni yaşattı.

merkez yerel
AĞABAND BİR KEZ DAHA HAYRAN BIRAKTI
Yaz akşamlarının vazgeçilmezi olan Ağaband, yaz konserlerine bir yenisini daha ekledi. Tüm yaz sezonu boyunca Aliağalı müzikseverler ile buluşmaya devam edecek olan Ağaband, unutulmaz bir konsere daha imza attı. Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda sahne alan sevilen grup, söyledikleri şarkılar ile kimi zaman coştururken kimi zaman da duygusal anlar yaşattı.
Grubun orkestrasında davulda Hüseyin Özdoğan, perküsyonda Servet Dirican, klasik gitarda Talha Soysal, kemanda Emre Merkit, basgitarda Murat Kosacı, kavalda Ümit Öztürk ve klavyede Ahmet Ali yer aldı. Orkestra üyeleri performansları ile sık sık alkış alırken solistler Onur Yılmaz, Hande Ülker Şen ve Onur Haskan seslendirdikleri şarkılarla konser alanını dolduran dinleyicileri adeta mest etti.
Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda çimlerin üzerinde müzik keyfi yaşayan Aliağalılar, grubun söylediği her şarkıya eşlik etti. Hareketli parçalarda yerinde duramayan dinleyicilerin cep telefonları ile yaptıkları ışık şovu da muhteşem görüntüler oluşturdu.
Yaz konserlerinin devam edeceğini belirten solist Onur Haskan, "Yaz sezonu boyunca Pazar akşamları Yeni Şakran Sahil Meydanı'nda, Çarşamba akşamları ise Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı'nda sahne alacağız” dedi.

 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 22.04.2026 01:04:50. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: AĞABAND BİR KEZ DAHA HAYRAN BIRAKTI Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.