24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
24 Kasım Öğretmenler Günü Aliağa Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören ile kutlandı.
24 Kasım Öğretmenler Günü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmi tören ile kutlandı. Aliağa İlçe Milli Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Aliağa'daki okulların öğretmenleri ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelengi Atatürk Anıtı'na bırakıldı.
Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından kutlamalar TÜPRAŞ Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen program ile devam etti.
Etiketler:
merkezaliaga izmir haber haberler son dakika haber gazeteler gazete poyraz aliağa gazete foça gazete menemen gazete bakırçay gazete Aliağa kuzeyegehaber aliagaekspres günaydınaliağa egehaber
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 06:59:23. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























