EFES SELÇUK BELEDİYESİ TEK NOKTA HİZMET ARACI YOLA ÇIKTI İLK DURAK, BELEVİ

Efes Selçuk Belediyesi "Tek Nokta Hizmet Birimi” hayata geçti. İlk durağı Belevi Mahallesi olan "Tek Nokta Hizmet Birimi" vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ilk olarak Belevi Pazarı'nı gezdi. Mobil araç olarak faaliyet gösteren "Tek Nokta Hizmet Birimi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, halkın taleplerini dinleyerek bilgi verdi.

selcuk teknoloji
EFES SELÇUK BELEDİYESİ TEK NOKTA HİZMET ARACI YOLA ÇIKTI  İLK DURAK, BELEVİ

EFES SELÇUK BELEDİYESİ TEK NOKTA HİZMET ARACI YOLA ÇIKTI , İLK DURAK BELEVİ

Efes Selçuk Belediyesi “Tek Nokta Hizmet Birimi” hayata geçti. İlk durağı Belevi Mahallesi olan “Tek Nokta Hizmet Birimi" vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ilk olarak Belevi Pazarı’nı gezdi. Mobil araç olarak faaliyet gösteren “Tek Nokta Hizmet Birimi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, halkın taleplerini dinleyerek bilgi verdi. Başkan Sengel, ayrıca çocuklarla ve köy halkıyla da sohbet etti. Başkan Sengel’e CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve Belevi Muhtarı Raykan Olgun da eşlik etti.

Efes Selçuk Belediyesi, Tek Nokta Hizmet Birimi ile belediyeciliği ilçeye bağlı tüm mahallelere ve köylere taşıma yolunda ilk adımı Belevi’de attı. Belevi’de Tek Nokta Hizmet Birimi’ne gelen vatandaşlar, beldelerinde kurulan pazar, sosyal yardım ve yol gibi konularda talep ve önerilerini ileterek, Tek Nokta Hizmet Birimi’nin beldelerinde olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in her zaman önem verdiği çözüm odaklı belediyecilik uygulamaları kapsamında hayata geçen proje ile artık vatandaşlar her türlü istek ve sorunlarını belirlenen gün ve saatte kendi mahallesine gelen “Tek Nokta Hizmet Birimi” aracına giderek iletebilecekler.


TEK NOKTA HİZMET BİRİMİ NEDİR?

Hizmeti vatandaşın ayağına götürecek, vatandaşın talep ve önerilerini yerinde dinleyecek olan Tek Nokta Hizmet Birimi Efes Selçuk’un merkez mahallelerini ve köylerini gezecek. Belirlenen gün ve saatlerde, belirlenen yerlerde vatandaşların istekleri, sorunları Tek Nokta Hizmet Birimi’nde bulunan belediye çalışanları tarafından dinlenecek. Dinlenen sorunlar ve talepler çözüm ekipleri tarafından yerinde incelenerek, ilgili birimlere iletilecek. “Tek Nokta” mobil araç hizmet birimi ile mahallelere gidecek olan Efes Selçuk Belediyesi vatandaşlara daha yakın olacak.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 08:00:06. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: EFES SELÇUK BELEDİYESİ TEK NOKTA HİZMET ARACI YOLA ÇIKTI İLK DURAK, BELEVİ Son dakika Selçuk haberleri, Selçuk son dakika haber, Selçuk son dakika, son dakika Selçuk, Selçuk haber sayfamızda Selçuk haberleri okuyabilir, Selçuk son dakika haberleri ve güncel Selçuk gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.