Aliağaspor FK Salonda Pilates Çalıştı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) yeni sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanan İzmir temsilcisi Aliağaspor FK, çalışmalarını Aliağa Gençlik Merkezi Fitness Salonu'nda gerçekleştirdiği sabah antrenmanıyla sürdürdü.

youtube spor
Aliağaspor FK Salonda Pilates Çalıştı

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) yeni sezona şampiyonluk hedefi ile hazırlanan İzmir temsilcisi Aliağaspor FK, çalışmalarını Aliağa Gençlik Merkezi Fitness Salonu’nda gerçekleştirdiği sabah antrenmanıyla sürdürdü.


Sarı siyahlı ekip Aliağa Gençlik Merkezi Pilates Eğitmeni Gülhan Ceren eşliğinde iki grup halinde esnetme, açma germe ve daha sonrasında ise pilates çalıştı. Birer saat olarak planlanan çalışma programında futbolcuların keyiflerinin yerinde olduğu görüldü.

Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Aliağaspor FK Sportif Direktörü Burak Akyıldız, “Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’ın kente kazandırmış olduğu Aliağa Gençlik Merkezi’nde sabahları kuvvet antrenmanları gerçekleştiriyoruz. Çok güzel ve donanımlı bir tesise sahibiz. Başkanımız Sayın Serkan Acar’a bu anlamda çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Futbolcular için farklı bir antrenman programı hazırladıklarını da ifade eden Akyıldız, Futbolcularımızın moral ve motivasyonlarını yükseltmek için pilates çalışması gerçekleştirdik. Akşam antrenmanımızı ise Petkim stadında yapacağız” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan liglerin başlama tarihi ile ilgili açıklama beklediklerinin de altını çizen Akyıldız, federasyonun vereceği güzel bir kararla takım olarak daha da keyifleneceklerini söyledi. 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 28.03.2024 12:05:54. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Aliağaspor FK Salonda Pilates Çalıştı Son dakika youtube haberleri, youtube son dakika haber, youtube son dakika, son dakika youtube, youtube haber sayfamızda youtube haberleri okuyabilir, youtube son dakika haberleri ve güncel youtube gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.