Saadet Partisi İzmir Gençlik Kolları'nda devir teslim

Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Muhammet Kamil Kılıç, düzenlenen törenle eski başkan Ahmet Hazırbulan'dan görevi devraldı.

genel siyaset
Saadet Partisi İzmir Gençlik Kolları'nda devir teslim

Saadet Gençliğinde bayrak değişimi 

Saadet Partisi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Muhammet Kamil Kılıç, düzenlenen törenle eski başkan Ahmet Hazırbulan’dan görevi devraldı. Partinin il başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine katılan SP İl Başkanı Mustafa Erduran, gençleri bu önemli gününde yalnız bırakmadı. 

Törende konuşan SP İl Başkanı Mustafa Erduran, “Görevi devreden ve bundan sonra il yönetim kurulunda birlikte çalışacağımız Ahmet Hazırbulan kardeşimize katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Görevi devralan Muhammet Kamil Kılıç kardeşimize de hayırlı çalışmalar ve başarılar diliyorum. Teşkilat olarak her zaman yanında olacağız.” dedi. 

Yeni Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Kamil Kılıç yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kamuoyu araştırmalarında gençler siyasette temsil edilmediklerine inanıyor. En büyük zenginlik kaynağımız olan gençlerimizi siyasete daha fazla kazandırma gayreti içinde olacağız. Gençliğin katılımcılığının her alanda arttırılması gerekmektedir. Ahmet Hazırbulan başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmak için çalışmalarımıza büyük bir azimle devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman tarafından İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Muhammet Kamil Kılıç, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi son sınıfta öğrenim görüyor.  

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 10:27:23. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Saadet Partisi İzmir Gençlik Kolları'nda devir teslim Son dakika genel haberleri, genel son dakika haber, genel son dakika, son dakika genel, genel haber sayfamızda genel haberleri okuyabilir, genel son dakika haberleri ve güncel genel gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.