MHP SERKAN ACAR'LA YOLA DEVAM DEDİ

MHP'de 30 Belediye Başkan adayı daha belli oldu. Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar yeniden aday gösterildi.

merkez siyaset
MHP SERKAN ACAR'LA YOLA DEVAM DEDİ
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi Seçim Komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen Belediye Başkan adayları belli oldu.
Otuz farklı ismin açıklandığı listede MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar oldu. Genel Merkez 30 ilçe belediye başkanını daha açıklarken, İzmir'de Aliağa'nın mevcut Belediye Başkanı Serkan Acar'ı yeniden aday gösterdi. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir listeyi sosyal medya hesabından paylaşarak "ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SERKAN ACAR HAYIRLI OLSUN…” açıklamalarında bulundu. 

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 12:59:57. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: MHP SERKAN ACAR'LA YOLA DEVAM DEDİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.