İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HAREKETLİ

Pandemi kısıtlamalarına rağmen çalışmalarına devam eden Aliağa İyi Parti yöneticileri bazen taziyede bazen ziyarette bazen de sosyal etkinliklerde boy göstermeye devam ediyorlar.

aliaga siyaset
İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HAREKETLİ

İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HAREKETLİ

Pandemi kısıtlamalarına rağmen çalışmalarına devam eden Aliağa  İyi Parti yöneticileri bazen taziyede bazen ziyarette bazen de sosyal etkinliklerde boy göstermeye devam ediyorlar.

İlçe Sekreteri Şükrü Torlak, İlçe Teşkilat Başkanı Osman Gökgöz, Engelli koordinasyon birim başkanı İbrahim Karakaya, Kadın Kolları Başkanı Hande Gök ve STK'lardan sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Moğolkoç İlçe Başkanı Yavuz Adar ile koordineli bir şekilde Aliağa'da her yere yetişmeye çalışıyorlar.


Yaptıkları etkinlikleri ve ziyaretleri sık sık basınla paylaşan Yönetim Kurulu Üyeleri Gazete Poyraz'a yaptıkları açıklamada ;

"Arzu ve isteklerinin, fikir ve duygularını ve bunlara etki eden teşkilat içi ve teşkilat dışı etkenler ile tatmin olan bir çalışmanın verdiği huzurla daha etkili ve verimli olma çabasını göstermektir".

"Siyaset  çalışanları olarak teşkilat amaçları doğrultusunda yapılacak olan işleri iyi programlamaya ve uygulamaya çalışıyoruz".


"Buradan asıl varmak istediğimiz yol için  sağlıklı iletişim kurmak zorundayız. Çünkü kimin ne olduğunu ve ne istediğini veya o kişiyi nereye yönlendireceğimizi görmeliyiz. Amacımız, koçluk yapmak olmalı ve herkesin kendi kendisinin lideri olmasını sağlamaktır".


"Hedefe ulaşmak için ne yapmak gerekiyor, sonuca varmak için strateji nasıl oluşturulur gibi çalışmalar yapıp sahaya çıkıyoruz". "Bazen tek olarak bazen arkadaşlarımızla çıktığımız bu etkinliklerde kimsenin bireysel düşüncelerine bakmadan elimizden geldiği kadar sorunların çözümü hakkında bilgi alışverişi yapıyoruz. Aliağalılarımızla sürekli bir etkileşimin olması için hep birlikte elimizden geleni yaptığımıza inanıyor ve içimizdeki çalışma arzusu ile bunu başaracağımıza inanıyoruz" dediler.


 


GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 02.05.2024 00:52:54. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HAREKETLİ Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.