CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZEYBEKÇİ ÇÖZER"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitinginde buluştu.
Cumhur İttifakı ilk ortak mitingini İzmir'de düzenledi. Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleştirilen mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli birlikte katıldı. Cumhur İttifakı Aliağa İlçe Teşkilatlarının da hazır bulunduğu mitingde daha önce İstanbul Yenikapı'daki miting için hazırlanan sahnenin aynısı kuruldu. Parti flamalarının yer almadığı mitingde, İzmirlilere 100 bin bayrak dağıtıldı. Gündoğdu Meydanı'na rahatlıkla girilebilmesi için de gerekli planlamalar yapılırken, vatandaşlara 250 bin adet su verildi. Alanın iki farklı noktasına Kızılay çadırları kuruldu. Ayrıca alan içerisinde olası bir sağlık sorununa karşı güvenlik koridoru oluşturuldu. Alan Cumhuriyet Meydanı'ndan Alsancak Vapur İskelesi'ne kadar polis bariyerleri ile kapatıldı. Alana girişler, altı kapıdan yapıldı. Vatandaşlar, arama noktalarından geçerek alana giriş yaptı.
Miting alanına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu ve 'Beka için milli karar' yazılı dev bir pankart asıldı. Bu pankartın hemen yanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bulunduğu ve üzerinde 'Cumhur için istikrar' yazılı pankart asıldı. Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin de 'Zeybekci çözer, İzmir'e değer' yazılı bir pankartı alanda yer aldı. Mitingde aralarında Cumhur İttifakı Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar'ın da yer aldığı İzmir adayları da sahneye davet edilerek halkı selamladı.
"İZMİR 12 EYLÜL MİRASÇILARINA SIRTINI DÖNMELİ”
Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birlikte seçmenlerine seslendiği mitingde ilk konuşmayı gerçekleştiren Bahçeli "Milli bekamız için bir araya geldik. Türk ve İslam düşmanlarının yeni saldırılarına karşı göğsümüzü siper ettik. Biz var olmak için tarihten feyzimizi aldık. Biz bekamız için ecdadımızdan gücümüzü aldık. Cumhur İttifakı, nice gelecek asırlara kadar devleşen cesarettir. İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, arka bahçesi zannetmesin. Şımaranlara yolunu şaşıranlara 12 Eylül'ün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli. Daha müşfik bir yönetime kucağını açmalıdır. Bu irade cumhur ittifakıdır. Adayı da Nihat Zeybekçidir. MHP bütün gücüyle imkanlarıyla cumhur ittifakının başarısı için çalışacaktır. İnşallah İzmir ağırlıklarından kurtulacaktır.” dedi.
"İZMİR'İ BELLİ KORKULAR ÜZERİNDEN İSTİSMAR ETTİLER”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Cumhur İttifakı'nın ilk ortak mitinginde "İzmir için dişe dokunur tek bir hizmeti olmayanlar bu şehri yıllarca belli korkular üzerinden istismar ettiler. Bu seçimlerde İzmir'e bir büyükşehir belediye başkanı adayı gösterdiler, bu aday CHP'nin adayı değildir. Bu kişi bizatihi Kılıçdaroğlu'nun kendi adayıdır. Adaylık icazetini Kandil'den almıştır" dedi.
"BU BEKA MÜCADELESİNİ BİZ KAZANACAĞIZ”
Erdoğan "31 Mart bir beka mücadelesinin adıdır. Bu beka mücadelesini biz kazancağız inşallah. Bölücü terör kontenjanından İzmir'de de çok isim var. Geçmişte İzmir'deki her seçimde aday gösteren parti 31 Mart'ta niye listelerde görünmüyor. Bu seçimde CHP adına yarışıyorlar. İzmir'de ve diğer pek çok yerde kimin kimi desteklediği belli olmayan bir ittifaktan ülkeye hayır gelir mi? İzmir'i hasbi bir muhabbetle seviyoruz. Birileri çıkmış terör örgütünün desteğiyle bu şehirde kendine yol açmaya
çalışıyor. İzmir için dişe dokunur tek bir hizmeti olmayanlar bu şehri yıllarca belli korkular üzerinden istismar ettiler. Şimdi gösterdikleri aday da böyle bir aday. Onlardan buraya hiçbir fayda gelmez. İzmir'in körfezine bakın bu kokuyu yok edebildiler mi? Bunların dile getirdikleri korkulardan hangisi doğru çıktı? İnsanımızın giyimine mi karıştık? 17 yıldır iktidardayız. Herkes istediği gibi giyiniyor. Şu anda inanıyorum ki, bu kardeşlerim en güzel cevabı veriyorlar.” diye konuştu.
"İZMİR KARARINI VERDİ”
Sizlerden bu maskeli baloyu 31 Mart'ta sona erdirmenizi bekliyorum. Cumhuriyetin sadece adını kullanıp, istikbalimize de istiklalimize de saygısı olmayanlara dersini bu seçimde vereceğinize inanıyorum. İzmir kararını verdi. İzmir 31 Mart'ta milli iradeye, demokrasiye sahip çıkacaktır. İzmir ibreyi tersine çevirecek. İzmir'e son 17 yılda 67 katrilyon yatırım yaptık. İzmir'in neresinde çarpık kentleşme varsa, kurtaracağız. İzmir'e yaraşır millet bahçesi yapmak için çalışmalar başladık. İzmir Körfezi kokmayı sürdürüyor. Bunu ancak biz çözeriz. Şehrin sokakları her yağmurda göle dönüyor. İzmir'de ciddi de çöp sorunu var. İzmir Bayraklı şehir hastanemizi önümüzdeki yılın ikinci yarısında hizmete sunuyoruz.” diyerek İzmir'de gerçekleştirecekleri projeleri aktardı.
Etiketler:
merkezaliaga izmir haber haberler son dakika haber gazeteler gazete poyraz aliağa gazete foça gazete menemen gazete bakırçay gazete Aliağa kuzeyegehaber aliagaekspres günaydınaliağa egehaber
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 05:28:59. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "ZEYBEKÇİ ÇÖZER" Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























