BERGAMA, ALİAĞA VE MENEMEN TİCARET ODASI BAŞKANLARI, "MİLLETVEKİLİ" TALEBİ İÇİN ANKARA'DA HAMZA DAĞ'I ZİYARET ETTİ

ODA Başkanları Milletvekili Talebi Bildirisi'ni Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a teslim etti.

izmir siyaset
BERGAMA, ALİAĞA VE MENEMEN TİCARET ODASI BAŞKANLARI,

BERGAMA, ALİAĞA VE MENEMEN TİCARET ODASI BAŞKANLARI, "MİLLETVEKİLİ" TALEBİ İÇİN ANKARA'DA HAMZA DAĞ'I ZİYARET ETTİ

Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat, Aliağa Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk ve Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, geçtiğimiz günlerde Bergama, Aliağa, Menemen Ticaret Odaları ve Esnaf Odaları tarafından imzalanarak kamuoyu ile paylaşılan Milletvekili Talebi Bildirisi'ni Ankara'da AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a teslim etti.

"Bölgemiz, Ankara'da Milletvekili düzeyinde temsil edilmeli" diyerek Dağ'a, imzalanan bildiri ve bölge hakkında detaylı bilgi veren oda başkanları, ev sahipliği ve destekleri için kendisine teşekkür etti.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2024 09:42:11. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: BERGAMA, ALİAĞA VE MENEMEN TİCARET ODASI BAŞKANLARI, "MİLLETVEKİLİ" TALEBİ İÇİN ANKARA'DA HAMZA DAĞ'I ZİYARET ETTİ Son dakika izmir haberleri, izmir son dakika haber, izmir son dakika, son dakika izmir, izmir haber sayfamızda izmir haberleri okuyabilir, izmir son dakika haberleri ve güncel izmir gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.