Başkan Koştu, "Bergama'yı 10 yıl hizmetsizliğe mahkûm edenler Kamyon ve Tır Garajı üzerinden siyaset yapıyor”

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, açılışı yapılan Tır ve Kamyon Garajı üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara cevap verdi.

bergama siyaset
Başkan Koştu, "Bergama'yı 10 yıl hizmetsizliğe mahkûm edenler Kamyon ve Tır Garajı üzerinden siyaset yapıyor”

Başkan Koştu, “Bergama’yı 10 yıl hizmetsizliğe mahkûm edenler Kamyon ve Tır Garajı üzerinden siyaset yapıyor”

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, açılışı yapılan Tır ve Kamyon Garajı üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara cevap verdi. Başkan Koştu, “10 yıl koltuğunda oturup yönetemedikleri belediyeyi şimdi biz hizmet eder hale getirdik. Geçtiğimiz iki dönem (10 yıl) hizmetsizliğe mahkûm ettikleri Bergama, şimdi bizim yönetimimizde şaha kalktı. Elinizi tutan mı vardı? 10 yıl içinde Kamyon ve Tır Garajı’nı yapsaydınız, açsaydınız” dedi.

REKLAM FİLMİ GİBİSİNİZ? “BEN BULDUM” DEYİP YAPTIĞINIZ KONUŞMALARA KARGALAR BİLE GÜLÜYOR

10 yıl hizmetsizlik dönemi ile UNESCO Dünya Mirası Bergama’yı adeta kangrene dönüşen sorunlarla baş başa bırakanların halen dahi söyleyecek sözü olmasının kamuoyunda bir karşılığı olmadığına işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “2019 yılında göreve geldiğimizde; yolları çamur içerisinde bir Bergama vardı. Doğalgazın hemşehrilerimizin kullanmasının önünü tıkamaya çalışan bir belediye yönetimi vardı. Eski şehir stadyumu için bir proje üretemeyip, karşısında bulunan şehrimizin en gözde yerini beton kütlesine dönüştüren bir beceriksiz vardı. Öyle işlevsiz bir Kültür Merkezi yapmışki; her yağmur yağdığında sular altında kaldı. Bergama’ya bunu layık gören, Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projemize de sahip çıkmaya çalışan geçmişten kalan bir bakiye yönetim vardı” dedi.


HAYAL BİLE EDEMEYECEĞİNİZ YATIRIMLARLA BERGAMA ATAKTA? HEMŞEHRİLERİMİZ KİMİN SAMİMİ, KİMİN ÇALIŞIP ÜRETTİĞİNİ GÖRÜYOR.

10 YIL KOLTUKTA ÖYLECE OTURACAĞINIZA, İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ YAPIP KAMYON VE TIR GARAJI’NI TAMAMLAYIP AÇSAYDINIZ! ELİNİZİ TUTAN MI VARDI?

Göreve geldikleri ilk günden layıkıyla çalışan, üreten hizmetsiz geçen 10 yılda yapılamayanları, kangrene dönmüş sorunları bir bir çözen anlayışla gece gündüz demeden laf değil, hizmet ürettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “İlk günden Bergama’mız yararına her konunun takipçisi olacağımızı söylemiştik. Bugün geldiğimiz noktada bu sözümüzü ekonomik kazanımlardan, şehrimizin sosyal yaşamına, Serbest Bölge’den Organize Sanayi Bölgesi’ne, Millet Bahçesi’nden Zeytinpark’a, Doğalgaz’dan TOKİ Sosyal Konutları’na, şehrimiz ana arterlerinin sıcak asfalt ile kaplanmasından modern aydınlatma ve kaldırımlara, KYK Öğrenci Yurdu’ndan yeni şehir stadyumu ve gençlik merkezine, Selinos Antik Kanal Projemizden, restorasyon çalışmalarına kadar birçok alanda yerine getirmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyenin dört duvarı arasında 10 yıl vakit geçiren, aynı siyasi parti ve yönetim anlayışında olmalarına rağmen İzmir Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere hiçbir kurum ve kuruluş ile işbirliği yapamayan, kollektif çalışmanın ne olduğunu bilmeden, halkın içine çıkmadan Bergama’yı karanlığa sokanların hayal edemediği hizmetlerle biz hemşehrilerimizin taleplerini yerine getiriyoruz. Laf değil, hizmet üretiyoruz. Hizmet” dedi.


KAMYON VE TIR GARAJININ ÖNÜNDEKİ EN BÜYÜK SORUNU BİZ ÇÖZDÜK. GARAJIN ÇEVRE TEL ÖRGÜSÜNDEN, İDARİ BİNALARINA KADAR BELEDİYE OLARAK BİZ YAPTIK

Kamyon ve Tır Garajı bugün hizmete girdiyse Bergama Belediyesi’nin yaptıkları ile yıllardır çözülemeyen sorunları çözmesiyle olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Geçmişte Bergama Şoförler Odası’nı yalnız bırakanları hemşehrilerimiz çok iyi biliyor. Bu yer için Bergama Şoförler Odamız tarafından yapılan çalışmalar ve verilen mücadeleye 10 yıl görevde kaldıkları sürece kulak tıkayanlar, utanmadan halen konuşuyor. Küçümsemeye çalıştıkları DSİ Kanal üstü geçişi köprüsünü yapamadıkları ve dört duvar arasından çıkıp, kurumlarla işbirliğine gidemedikleri için bugüne kadar yapılamayan köprüyü biz yaptık. Kamyon ve Tır Garajı’nın önündeki en büyük engeli aştık. Kamyon ve Tır Garajı’na geçiş yoktu geçiş. Ayrıca İdari bina (personel dinlenme odası, wc’ler), kullanım suyu için sondaj yapılması, ana giriş kapısının yapılması, çevre tel örgüsünün yapılması, güvenlik noktası yapımı, çevre düzeni ve giriş saha betonunun yapılması işlemlerini de belediye olarak biz yaptık” dedi.


BERGAMA ŞEHİR İÇİ ANA ARTERLERE BİR KARIŞ ASFALT YAPMAYAN BÜYÜKŞEHİR, KAMYON VE TIR GARAJI İÇİN YOL YAPTI. BİZ YOL İÇİN AÇILIŞ YAPMADIK. BUYURSUN YOL İÇİN AÇILIŞ YAPSINLAR

Kamyon ve Tır Garajı açılışı üzerinden siyaset yapanlara seslenen ve vatandaşların her şeyi görüp, bildiğini ifade eden Başkan Koştu, “İzmir Büyükşehir Belediyesi, komşu ilçemiz Dikili’nin dört bir köşesine kadar yaptığı Bergama’mız şehir içerisinde sorumlu olduğu ana arterlerde yapmadığı asfaltı, Kamyon ve Tır Garajı’mız için teveccüh göstermiş de yapmış oldu. Bizde yol açılışı yapmadık. Garaj açılışı yaptık. Garaja gidip boy boy fotoğraf çektirenler, 10 yıl Bergama’yı hizmetsizliğe mahkûm edenler çok hevesli ise yaptıkları yolun açılışını yapabilirler” dedi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 06:57:15. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Başkan Koştu, "Bergama'yı 10 yıl hizmetsizliğe mahkûm edenler Kamyon ve Tır Garajı üzerinden siyaset yapıyor” Son dakika Bergama haberleri, Bergama son dakika haber, Bergama son dakika, son dakika Bergama, Bergama haber sayfamızda Bergama haberleri okuyabilir, Bergama son dakika haberleri ve güncel Bergama gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.