BAKIRÇAYIN GENÇ TEMSİLCİSİ VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.
Bölgemizde Siyasi görevleri ve İşadamı kariyeri ile tanınan Güven Demirağ; "Seçimlerden Zaferle çıkacaklarını" söyledi.
BAKIRÇAYIN GENÇ TEMSİLCİSİ VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR.
Bölgemizde Siyasi görevleri ve İşadamı kariyeri ile tanınan Güven Demirağ; "Seçimlerden Zaferle çıkacaklarını" söyledi.
İzmir 2. Bölge'de Bakırçay'ın tek temsilcisi olarak Ak Parti sıralarından milletvekili adayı gösterilen Güven Demirağ :
-"Bulunduğum sıranın önemi yok. Seçim zamanı ve seçim sonrası bölgemiz için, İzmir için, Türkiye için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Güven Demirağ Ak Parti saflarında Gençlik kolları ve İl Gençlik ve İl Yönetim Kurulu Üyeliğinde 15 Yıldır İzmir'de vatandaşlarımız için hizmet verdi.

İzmir'de seçim startı verildikten sonra da kendisine tevdi edilen Milletvekili Adaylığı görevi kapsamında vakit kaybetmeden seçim sathına inerek; Karşıyaka, Aliağa, Dikili, Bergama ve Kınık'ta esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

-"Seçmen görüşünün " İstikrardan ve Güçlü Türkiye'den " yana olduğunu belirten Demirağ, inanıyorum ki Bakırçay ve 2. Bölgeden seçim gününe kadar yapacağımız çalışmalarla rekor seviyede vekil adayı çıkararak seçimlerden zaferle çıkacağız ve; "Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Büyük ve Güçlü Türkiye'nin inşasına devam edeceğiz" dedi.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 20:42:47. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: BAKIRÇAYIN GENÇ TEMSİLCİSİ VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR. Son dakika izmir haberleri, izmir son dakika haber, izmir son dakika, son dakika izmir, izmir haber sayfamızda izmir haberleri okuyabilir, izmir son dakika haberleri ve güncel izmir gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























