Yunan Başbakanın sürprizi

Jalem Tur sahibi, turizmci, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi ve Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ali Jale, Midilli Limanı'nda tatlı bir sürprizle karşılaştı.

izmir kultur-sanat
Yunan Başbakanın sürprizi

Yunan Başbakanın sürprizi

Jalem tur sahibi, turizmci, Ayvalık Belediyesi Meclis Üyesi  ve Deniz Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Ali Jale, Midilli Limanı’nda tatlı bir sürprizle karşılaştı.

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile tanışma ve kısa süreli de olsa sohbet etme fırsatı bulan Ali Jale, "Çok içten ve samimi bu sohbet ve karşılama için teşekkür ederiz. Kendisinin de belirttiği gibi biz hep iki ülke arasında dostluk köprüleri kurmaya çalıştık ve bundan sonra da çalışacağız" dedi.


Ayvalık-Midilli arasındaki bağı güçlendirerek halklar arasında bir nevi iyi niyet elçisi olacaklarını dile getiren Ali Jale, "Çünkü biz Venizelos’un Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterdiği Atatürk’ün dediği gibi 'Yurtta Sulh Cihanda Sulh' ilkesini benimsemiş insanlarız" diye duygularını dile getirdi.


-

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.05.2024 02:42:04. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Yunan Başbakanın sürprizi Son dakika izmir haberleri, izmir son dakika haber, izmir son dakika, son dakika izmir, izmir haber sayfamızda izmir haberleri okuyabilir, izmir son dakika haberleri ve güncel izmir gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.