ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BÜYÜK SINAV

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK'TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

genel kultur-sanat
ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BÜYÜK SINAV

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN BÜYÜK SINAV

DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAN YÜKSEK KATILIM

BİNLECE LİSELİ KATILDI

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından BİLGİOCAK’TA eğitim portalı üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavı yüksek bir katlımla gerçekleşti.

Türk Gençlerinin milli, manevi ve ilmi yönden gelişmesini amaçlayan ve bu amaçlar çerçevesinde birçok başarılı faaliyete imza atan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi geçtiğimiz hafta Ödüllü LGS Deneme Sınavı düzenledi. BilgiOcakta eğitim portalı üzerinden yapılan sınava binlerce öğrenci ücretsiz olarak katıldı.


Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın çevrimiçi eğitim platformu olan bilgiocakta.com internet adresi üzerinden 15 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da gerçekleştirilen LGS Deneme Sınavı’na 11 bin 337 öğrenci katıldı. Sınavda Yalova, İstanbul ve Siirt’ten katılan öğrenciler dereceye girdi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım; “İlk 3'e giren gençlerimiz başta olmak üzere katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


SINAVA KATILIM YÜKSEK OLDU

Ülkü Ocakları’nın Türkiye Geneli Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS deneme sınavına 5 bin 794 erkek, 5 bin 543 kız öğrenci katıldı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinden yoğun katılımın gözlendiği sınavda herhangi bir teknik aksaklığın yaşanmadığı bildirildi.

Ödüllü sınavda dereceye giren öğrencilerden birinciye; Odak2023 + Ocaktabul + Kitap Seti, ikinciye; Odak2023 + Kitap Seti, üçüncüye ise Kitap Seti armağan edilecek.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 25.04.2024 21:53:30. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN BÜYÜK SINAV Son dakika genel haberleri, genel son dakika haber, genel son dakika, son dakika genel, genel haber sayfamızda genel haberleri okuyabilir, genel son dakika haberleri ve güncel genel gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.