Gençler için Kemeraltı'nda sokak partisi

Gençlerin Kemeraltı'na ilgisini artırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak'ta bir grafiti etkinliği ve sokak partisi düzenliyor

merkez kultur-sanat
Gençler için Kemeraltı'nda sokak partisi

Gençlerin Kemeraltı'na ilgisini artırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi 31 Ocak'ta bir grafiti etkinliği ve sokak partisi düzenliyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Tarih Projesi kapsamında üç gün sürecek bir grafiti etkinliği düzenliyor. Gençlerin Kemeraltı çarşısına ilgisini artırmayı amaçlayan etkinlik kapsamında "Gençler Kemeraltı'nda” adıyla bir sokak partisi de yapılacak.

Parti 31 Ocak Cuma günü 18.30'da 865. Sokak'ta olacak. Grafiti sanatçıları ve DJ Markone - MC Alvin'in katılacağı partide BMX Bisiklet Extreme Show, dans ve akrobasi gösterisi de yapılacak.

26 kepenk boyanacak

15 grafiti sanatçısı 31 Ocak - 2 Şubat'ta 865. Sokak'ta toplam 26 kepenk boyayacak. Sanatçılar 18.00-24.00 saatleri arasında çalışacak.

Gece etkinlikleri sürecek

Benzer etkinliklerin ilerleyen zamanlarda tarihi çarşının farklı noktalarında da yapılması planlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, tarihi çarşıyı canlandırmak üzere Kemeraltı Esnaf Derneği yetkilileriyle bir araya gelmişti. Kemeraltı'nın daha uzun süre kullanılması ve gençlerin Kemeraltı'na ilgisinin artırılması için gece etkinliklerinin düzenlenmesine ve sokak cephelerine sanatsal müdahalelerin yapılmasına karar verilmişti.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 16:01:49. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Gençler için Kemeraltı'nda sokak partisi Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.