PETKİM'DEN ALİAĞA AVCI RAMADAN PARKI'NA ÜÇ SAHA
Basketbol sahaları gençleri spora teşvik edecek
Türkiye'nin tek entegre petrokimya tesisi olan Petkim, faaliyette bulunduğu bölgede, spor ve eğitim alanında yaptığı yatırımlarla da destek veriyor. Bu kapsamda Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek ve Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov'un katılımıyla Aliağa'da üç basketbol sahasının açılışı gerçekleştirildi.
Türkiye'nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı SOCAR Türkiye çatısı altında faaliyet gösteren Petkim, hayata geçirdiği projelerle Türkiye ve Azerbaycan ekonomilerini kalkındırırken Aliağa'ya yönelik sosyal sorumluk projelerine de devam ediyor.
Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Petkimspor'a verdiği destek ile ülkemizde ve bölgemizde basketbolu yaygınlaştırmaya dönük çalışmalar yapan Petkim, bu kez basketbola ilgi duyan Aliağalıları sevindirecek bir sosyal sorumluluk çalışmasını hayata geçirdi. Aliağa Kaymakamı Kazım Tekin,İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Şimşek ve Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov'un katıldığı törenle Aliağa Avcı Ramadan Parkı'nda üç basketbol sahası açıldı.
Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov, "Hizmete açtığımız bu üç basketbol sahasıyla Aliağalı gençlerin spor yapma olanaklarını artırıyoruz. Bildiğiniz gibi Türkiye Basketbol Ligi'nde yer alan Petkimspor basketbol takımımız ve diğer amatör branşların olduğu bir spor kulübümüz de var. Bu yıl, bu kulüp bünyesinde basketbol ve voleybol spor okullarımız ücretsiz olarak Aliağa halkına hizmet verecek. Spora ilgi duyan çocuklarımız bu okullara ücretsiz olarak kaydolabilir. Umarım ki bu yeni sahalarla spora ilgi duyan, sağlıklı nesiller için küçük de olsa bir katkımız olur. Yeni sahalarımız Aliağalılara ve çocuklarımıza hayırlı ve uğurlu olsun”dedi.
Törende, Petkimspor Basketbol Takımı'nın altyapı yıldız kadrosundaki çocuk oyuncular bir gösteri maçı sergiledi. Altyapı yıldız kadrosundaki çocukların aileleriyle birlikte katıldığı etkinlik, renkli ve eğlenceli anlara da sahne oldu.
Etiketler:
merkezaliaga izmir haber haberler son dakika haber gazeteler gazete poyraz aliağa gazete foça gazete menemen gazete bakırçay gazete Aliağa kuzeyegehaber aliagaekspres günaydınaliağa egehaber
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2026 08:36:11. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: PETKİM'DEN ALİAĞA AVCI RAMADAN PARKI'NA ÜÇ SAHA Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























