FOÇA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Fatih Gürbüz, bugün sosyal medya üzerinde çıkan birtakım söylentiler üzerine bir açıklama yayınladı.

merkez gundem
FOÇA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

Foça Belediye başkanı Fatih Gürbüz, bugün sosyal medya üzerinde çıkan birtakım söylentiler üzerine bir açıklama yayınladı. Foça belediyesi'nin sokak hayvanlarını katlettiği yönündeki paylaşımları yalanlayan Gürbüz, açıklamasında şöyle dedi:
"Bugün sosyal medyada yer alan ''Foça Belediyesi sokak hayvanlarını katlediyor'' haberlerini, üzüntü ve hayretle karşılamış bulunmaktayım.
Bu tarz haberlerin asla gerçeği yansıtmadığını, hiçbir bilgi, belge ve kanıta dayanmayan suçlamalar karşısında yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağımı kamuoyuna bildirir,  saygılarımı sunarım.
Halkımızın bu tip haberlere itibar etmemesini rica ederim."


GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 14:00:48. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: FOÇA BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.