Bergama Emniyeti'nin uyuşturucu operasyonu

Bergama Emniyeti'nin uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor.

bergama gundem
Bergama Emniyeti'nin uyuşturucu operasyonu

Bergama Emniyeti'nden yapılan basın açıklaması;

Bergama Emniyeti’nin uyuşturucu ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Haftasonu gerçekleştirilen iki operasyonda yapılan aramalarda Şüpheli Y.B.’ye ait evden. 22 adet sentetik ecza, 19 adet ekstazi, 15 gram metamfetamin maddesi, 1 adet satışa hazır metamfetamin maddesi, 5 gram kenevir tohumu, 1 adet  hassas terazi, 6 adet tarihi eser niteliğinde eşya ve 2 adet ruhsatsız otomatik tüfek ele geçirilmiş olup. 


Şüpheli U.B.’ye ait evden ise 1 adet 9 mm Ruhsatsız Tabanca, 2 adet 9 mm fişek, 1 adet kılıç, 3 adet satışa hazır, metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup şüpheliler gözaltına alınmıştır.

Bergama Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalar neticesinde mevcutlu olarak adliyeye çıkarılan 2 Şüpheli Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan Tutuklanmıştır.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 08:30:06. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Bergama Emniyeti'nin uyuşturucu operasyonu Son dakika Bergama haberleri, Bergama son dakika haber, Bergama son dakika, son dakika Bergama, Bergama haber sayfamızda Bergama haberleri okuyabilir, Bergama son dakika haberleri ve güncel Bergama gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.