ALİAĞA TİCARET ODASI, DIŞ TİCARET EĞİTİMİ DÜZENLİYOR
Aliağa Ticaret Odası, 14-15 Kasım 2016 tarihlerinde iki günlük Dış Ticaret eğitim semineri düzenleyecek.
Aliağa Ticaret Odası, 14-15 Kasım 2016 tarihlerinde iki günlük Dış Ticaret eğitim semineri düzenleyecek. Eğitim seminerinde; Dış Ticarette Temel Kavramlar, Dış Ticaret Teklif ve Sözleşme Hazırlama Uygulamaları, Uluslararası Ticarette Teslim Şekilleri, Lojistik Operasyon-Taşıma Yönetimi, Lojistik Uygulamalar ve Taşıma Sigortası, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri Dış Ticarette Tahsilat Risklerini Minimize Etme ve Dış Ticarette Kullanılan Evraklar konularında eğitim verilecek.
DIŞ TİCARETTE FIRSATLAR EĞİTİMİ
Aliağa Ticaret Odası, genç mezunların, kobilerin, dış ticaret yapmak isteyen kuruluşların, ihracatçı firmaların, sanayici ve iş adamlarının kendilerini geliştirmelerine, rakipleriyle mücadele güçlerini artırmalarına yardımcı olmak amacı ile düzenlediği eğitimleri sürdürüyor. Bu kapsamda gerçekleştirilecek Dış Ticaret Eğitimi 14 Kasım Pazartesi ve 15 Kasım Salı günleri saat 10.00-18.00 saatleri arasında Aliağa Ticaret Odası'nda gerçekleştirilecek.
EĞİTİM, DIŞ TİCARET İÇİN CESARETLENDİRECEK
Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka, “Çeşitli programlar ve kişisel gelişim eğitimleriyle Aliağa'da dünyadaki gelişmeleri yakından takip eden, sert rekabet ortamında ayakta kalabilecek nitelikli insan gücü oluşturmak ve bölgemizdeki kuruluşları dış ticaret konusunda cesaretlendirmek amacıyla eğitimler düzenliyoruz. Geçtiğimiz aylarda KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde girişimcilik eğitimi düzenlemiştik. Bu ay da Dış ticaret eğitimi düzenliyoruz ve eğitimlerimiz devam edecek. Dış ticarete yönelmek isteyenler için çeşitli kurumlar tarafından birçok olanak sağlanıyor. Ama bunlar yeterince tanınmıyor. Eğitimimizde bunlar hem şirket temsilcilerine hem de iş yaşamına atılmak isteyen gençlerimize anlatılacak” dedi.
Saka, düzenlenecek eğitimle; Aliağa çevresinde işletme sahibi ve yöneticilerinin ihracat bilincini geliştirmek, işletmelerin ihracat sürecinde yaşadıkları sorunların çözümüne yardımcı olmak, ihracatçı ara elemanların yetişmesine katkı sağlayarak bölgesel istihdamı artırmanın amaçlandığını ifade etti.
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 00:53:23. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞA TİCARET ODASI, DIŞ TİCARET EĞİTİMİ DÜZENLİYOR Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























