ALİAĞA MUHTARLAR DERNEĞİ CHP'Yİ ZİYARET ETTİ
Aliağa Muhtarlar Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeler Aliağa İlçe Başkanlığna geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Aliağa Muhtarlar Derneği Başkan ve yönetüm kurulu üyeleri ile bazı muhtarlar 25 Ağustos tarihinde Artvin-Ardanuç`ta silahlı saldırıya uğrayan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu nedeniyle CHP Aliağa İlçe Başkanlıığna geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Metin Yıldız Durmaz`a hitaben şunları söyledi ;
"Aliağa Muhtarlar Derneği olarak Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu`na yapılan silahli saldırıyı kınıyor, lanetliyoruz. Ülkemizin tamda birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğu şu günlerde böyle bir saldırı aslında demokrasimize yönelik yapılmıştır diye düşünüyoruz. Dernek adına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."
Durmaz`da teşekkür ederim değerli muhtarlarım, değerli dernek başkanım diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti ;
"Ayağınıza sağlık, çok memnun olduk ziyaretinizden. Vesile çok iyi değil belki ama sonuçta bizler bir araya gelmiş olduk. Çok teşekkür ederiz, sağolun, varolun. Gerçekten de çok üzücü bir olayla karşı-karşıya kaldık. Türkiye belki de tarihinin en zor günlerini yaşıyor. Hepmiz sağduyulu olmak durumundayız. Toplumu birbirine düşürmeye çalışan bu türden provokasyonlar olacaktır. Bu da bir provokasyondur. Muhalafetin, muhalefet liderinin zarar görmesine yönelik bir suikast girişimidir. Dolayısıyla muhalefet partisinin göreceği zarardan tüm ülke etkilenecektir. Türkiye`nin siyasi ve toplumsal ortamı yeniden gerilecektir. 15 temmuz öncesi siyaset çok gergindi biliyorsunuz, kutuplaşmıştı. 15 temmuz`la beraber karşı-karşıya olduğumuz bir başka tehlike nedeniyle siyaset kendi içindeki tartışmayı bir kenara bıraktı ve ülkenin ve toplumun çıkarları için memleket çıkarları için bir araya gelindi. Bu hepimizi çok sevindiren bir şey.".
Ziyaret ülke gündemine ait konularda yapılan görüş alış-verişiyle devam etti.
AYSALLAR`DAN KAN BAGIŞINA DESTEK
Ülke kan ihtiyacını karşılayan Kızılay`ın çalışma proğramına Petrol Ofisi AYSALLAR Yenişakran`da yer tahsis ederek destek oldu. Yenişakrandaki kan toplama kampanyasında rekor kırıldı.
Kızılay kan toplama aracının merkezi bir nokta olan AYSALLAR Petrol Ofisi içinde konuçlanması yapılan bagışların sayısını arttırdı. Yenişakran halkı bu kampanyaya ilgi göstererek kanlarını Kızılay`a bağışladılar.
Kan bağışı toplamada şimdiye kadar yapılan kampanyaların sayısal olarak çok daha üzerine çıkıldı açıklaması yapan Kızılay yetkilileri bu nedenle AYSALLAR İşletme sahibi Lütfü Kolat ve Petrol ofisi Çalışanlarına teşekkür plaketi verdiler. Bu şekilde teşekküre layik görülmenin kendileri ve işletmeleri için gurur verici olduğunu söyleyen Lütfü Kolat: “Bizler sadece yerimizi değil bu ülke için herşeyimizi vermeye hazırız. İçinde bulunduğumuz bu önemli günlerde herkez elinden geleni yapmalıdır. Zaten duyarlı olan Yenişakran halkıda bu kan bağışı kampanyasında yine kendisini gösterdi ve şimdiye kadarki en yüksek kan bagışı sayısına ulaştı. Bizim bu hizmete katkımız oldu ise ne mutlu bize Kızılay yetkililerine jestlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 05:57:43. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞA MUHTARLAR DERNEĞİ CHP'Yİ ZİYARET ETTİ Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























