Bergama, öğretmenler gününü dolu dolu kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü Bergama'da törenlerle kutlandı

bergama guncel
Bergama, öğretmenler gününü dolu dolu kutladı

Bergama, öğretmenler gününü dolu dolu kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü Bergama’da törenlerle kutlandı.

İlk tören Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile gerçekleşti. Çelenk sunumu, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan program ardından, Fatih İlkokulu tarafından hazırlanan ve sunulan kutlama töreni için Bergama Kültür Merkezi’ne geçildi.

BAŞKAN HAKAN KOŞTU; “ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN NE YAPSAK AZDIR”

Öğretmenler günü nedeniyle bir açıklama yayınlayan Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Başta görevleri başında şehit olan eğitimcilerimiz olmak üzere vefat eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, emekli öğretmenlerimize aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum. Tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyorum” dedi.


Törende günün anlam ve önemini Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı yaptığı konuşma ile dile getirdi. Ardından Anaokul, İlkokul, Ortaokul ve Liseler arasında gerçekleştirilen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRETMENLER ADINA YEMİN ETTİLER


Bergama’da göreve yeni başlayan meslektaşları adına göreve yeni başlayan öğretmenler Esra Akça, Emel Şen, Musa Kılıç ve Yunus Emre Bulut’un yemin etmesi ardından, yine fedakarca çalışıp emekliye ayrılan meslektaşları adına öğretmenler Hüsniye Bolat, H. İbrahim Bolat’a Hizmet Teşekkür Belgesi sunuldu. Fatih İlkokulu öğrencileri Sena Uslu ve Hatice Ceyda Eren’in piyano ile sergiledikleri performans ve aynı okul öğrencilerinin öğretmenler gününe özel çekip hazırladıkları videonun izlenmesi ile tören son buldu. Daha sonra Kültür Merkezi fuaye alanında yer alan resim sergisi gezildi.


GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 02.05.2024 01:01:36. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: Bergama, öğretmenler gününü dolu dolu kutladı Son dakika Bergama haberleri, Bergama son dakika haber, Bergama son dakika, son dakika Bergama, Bergama haber sayfamızda Bergama haberleri okuyabilir, Bergama son dakika haberleri ve güncel Bergama gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.