PETROL-iŞ ALİAĞA ŞUBESİ; "Solu-Fert İşyerinde Ek Zam anlaşması sağlandı."

Menemen'de kurulu Solu-Fert Kimyevi işyeri çalışanı üyelerimiz arasında ücret dengesizliklerinin giderilmesi adına sürdürdüğümüz görüşmeler sonrasında anlaşma sağlanmıştır.

aliaga ekonomi
PETROL-iŞ ALİAĞA ŞUBESİ;

PETROL-iŞ ALİAĞA ŞUBESİ; "Solu-Fert İşyerinde Ek Zam anlaşması sağlandı." 

Petrol-İş ve Solu-Fert arasında yapılan anlaşma ile ilğili açıklama yapıldı.

-"01.01.2023 tarihinden itibaren geçerli olan asgari ücret artışı sonrasında örgütlü olduğumuz Menemen'de kurulu Solu-Fert Kimyevi işyeri çalışanı üyelerimiz arasında ücret dengesizliklerinin giderilmesi adına sürdürdüğümüz görüşmeler sonrasında anlaşma sağlanmıştır.


Şube Başkan Yardımcımız Gökhan Karataş 28/02/2023 Salı günü Solu-Fert çalışanı üyelerimizi ziyaret ederek; “Solu-Fert iş veren yetkilileri ile Petrol-İş Aliağa Şubesi olarak uzun zamandır bir müzakere içerisindeydik.01.02.2023 tarihinden geçerli olmak koşulu ile 30.06.2023 sözleşme dönemine kadar geçerli olacak ve yeni dönem sözleşme zam oranından mahsup edilecek şekilde işveren yetkilileriyle anlaşmaya varılmıştır.” açıklamasında bulundu.

Şube Başkan Yardımcımız Gökhan Karataş; ücret dengesizliklerin giderilmesi adına sürdürülen bu anlaşma sonrasında sözleşme dönemi öncesi alınan Ek Zammın ve yeni ücretlerin üyelerimize hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi".

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2024 02:07:45. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: PETROL-iŞ ALİAĞA ŞUBESİ; "Solu-Fert İşyerinde Ek Zam anlaşması sağlandı." Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.