ALTO Meslek Komitelerinde Görev Dağılımı Yapıldı

Aliağa Ticaret Odası'nda (ALTO), gerçekleştirilen seçimler sonrasında Meslek Komitelerinde görev dağılımı yapıldı.

aliaga ekonomi
ALTO Meslek Komitelerinde Görev Dağılımı Yapıldı

ALTO Meslek Komitelerinde Görev Dağılımı Yapıldı

Aliağa Ticaret Odası’nda (ALTO), gerçekleştirilen seçimler sonrasında Meslek Komitelerinde görev dağılımı yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde komite ve meclis üyelerinin seçiminin gerçekleştirildiği Aliağa Ticaret Odası’nda, 14 meslek grubunda komiteye seçilen üyelerin katılımı ile yapılan toplantıda Meslek Komiteleri Görev dağılımı gerçekleştirildi.

Toplantı sonucunda oy birliği ile komite başkanları, başkan yardımcıları belirlenerek, sektörel değerlendirilmelerde bulunuldu.

Aliağa Ticaret Odası Meslek Komitelerinde görev dağılımları ise şöyle:

1. Meslek Komitesi: Eray Özçelik (Başkan), Ruşen Yurttaş (Başkan Yrd.), Üyeler: Mehmet Şengül, Ömür Öztürk, Himmet Ceyhan, Coşkun Ertürk, Yusuf Doydu.

2. Meslek Komitesi: Ömer Keleş (Başkan), Ali Eyüboğlu (Başkan Yrd.) Üyeler: Ömer Ertürk, Cesim Çelik, Evren Yavuz, Yavuz Yıldız, Mehmet Arif Tanfener.

3. Meslek Komitesi: Doğan Yurtdaş (Başkan), Fatih Bozduman (Başkan Yrd.) Üyeler: Muhammet Coşkun, İskender Aydın, Rıza Maden.

4. Meslek Komitesi: Musa Kumri (Başkan), Ruken Arslan Çukadar (Başkan Yrd.) Üyeler: Emin Gürkan, İbrahim Önal, Emrah Şatır.

5. Meslek Komitesi: Mikail Tanrıkulu (Başkan), Saadet Bodur (Başkan Yrd.), Üyeler: Bilal Bulut, Arif Güven, Erhan Güngör.

6. Meslek Komitesi: Mehmet Ali Yılmaz (Başkan), Zinnur Erdoğan (Başkan Yrd.), Üyeler: Uğur Akyıldız, Işıl Şahin, Orhan Mete.

7. Meslek Komitesi: Gökhan Sabuncu (Başkan), Soner Yıldız (Başkan Yrd.), Üyeler: Semih Erşan, Çağdaş Özçelik, İlkay Özkan.

8. Meslek Komitesi: Hikmet Akın (Başkan), Ilgın Kavaklıoğulları (Başkan Yrd.), Üyeler: Saruhan Karataş, Serdar Dokumacı, İbrahim Halil Özer, Tolga Çetin, Babil Babur.

9. Meslek Komitesi: Neslihan Pekmez Bakır (Başkan), Mustafa Bahadır Gültekin (Başkan Yrd.), Üyeler: Kerim Taşcı, Altan Yıldırım, Rabia Sezen, Mazlum Tan, Emrah Güngör.

10. Meslek Komitesi: Alev Murat Evrin (Başkan), Serhat Arslan (Başkan Yrd.) Üyeler: Engin Akarsu , Yahya Kemal Aygün, Hüseyin Cepik.

11. Meslek Komitesi: Enver Kanargı (Başkan), Furkan Erkan (Başkan Yrd.) Üyeler: Burak Öztabak, Engin Aksan, Hasan Eser, Muammer Ertürk, Barış Narman.

12. Meslek Komitesi: Abdulkadir Çulha (Başkan), Uğur Ersoy (Başkan Yrd.) Üyeler: Naim Polat, Elif Kolcu, Şükrü Saka.

13. Meslek Komitesi: Hakan Akın (Başkan), Ubeydullah Baycuman (Başkan Yrd.) Üyeler: Erol Güngör, Orhan Ulaşzade, Nihat Yorulmaz.


14. Meslek Komitesi: Hayrullah Genç (Başkan), Himmet Önder (Başkan Yrd.) Üyeler: Savaş Uzun, Necati Karaahmetoğlu, Fatih Eser, Kemal Erim, Aslan Erol Mete.

Ertürk: ‘İstişareyi ve ortak aklı çok önemsiyoruz’


Toplantının açış konuşmasını yapan Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, “Öncelikle toplantılarımıza katılan tüm Meslek Komitesi Üyelerimize teşekkürlerimi iletiyorum. Meslek komitelerimiz sahadaki sektörel ve bölgesel sorunların tespit edilmesi ve aktarılmasını üstlenen ön önemli organlarımızdır. Aliağa Ticaret Odası Yönetimi olarak istişareyi ve ortak aklı çok önemsiyoruz. “Birlikteliğin” önemini çok iyi biliyoruz ve bu anlamda siz değerli meslek komitesi üyelerimiz bu istişare kültürünün en önemli unsurlarısınız. Bu yüzden komitelerimiz önemli görevi üstlenen, vazgeçilmez organlarımızdır. Biz de yönetim kurulu olarak komite kararlarını ve görüşlerini büyük bir titizlikle değerlendirerek çözüm odaklı çalışmalar yürütmenin gayreti içinde olacağız. Odamız Komitelerinde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimi iletiyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Akyıldız: ‘Sizlerden gelen her argüman bizi üyelerimize daha da yaklaştıracak’


Açış konuşmasının ardından söz alan Aliağa Ticaret Odası Meclis Başkanı Uğur Akyıldız ise, “Komitelerimiz sektörlerin en önemli temsilcileri konumunda. Meslek Komite temsilcilerimizin burada dile getireceği sektörle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri bugünü yönetirken geleceği de ön görebilmek anlamında önem taşıyor. Sizlerden gelen her argüman bizi üyelerimize daha da yaklaştıracak. Bu noktada komite üyelerimizden toplantılara katılarak sektör sorunlarına yönelik sektör üyelerinizle iletişimi en üst seviyede sürdürmelerini temenni ediyor, görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 18.04.2024 04:34:41. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ALTO Meslek Komitelerinde Görev Dağılımı Yapıldı Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.