Tekstil Mevki'inde Pazar Yeri Oluşturulması İçin Çalışmalara Başlandı
Ödemiş Belediyesi, Tekstil mevkiinde Pazar kurulması konusunda oda başkanları ve muhtarlarla görüşme yaptı.
Ödemiş Belediyesi, Tekstil mevkiinde Pazar kurulması konusunda oda başkanları ve muhtarlarla görüşme yaptı. Pazar için müracaatlar, 1 Aralık 2020 tarihine kadar Zabıta Müdürlüğü tarafından alınacak.
Ödemiş Belediyesi, pandemi sürecinde tedbirleri en üst seviyede tutmaya özen gösterirken, pazar için alternatifler oluşturmaya başladı. Bölgenin en büyük açık pazarı olan Cumartesi Pazarı’nın yanı sıra kentin farklı bölgelerinde semt pazarları kurulmaktadır. Zafer Mahallesi Tekstil mevkiinde de Pazar kurulması konusunda çalışmalara başlandı. Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Gıda Maddeleri Odası Başkanı Hülya Çavuş, Terziler Odası Başkanı Hüseyin Döner, Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaceviz, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Recep Yeşiltaş, Zabıta Müdürü Ali Palamut’un yer aldığı ekip, tekstil mevkiinde incelemelerde bulundu.
Başkan Yardımcısı Özay Kaptan konuyla ilgili yaptığı açıklamada ; “Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusundaki taleplerini, ilgili sivil toplum örgütleri işbirliği ile çözüm bulmaya çalışıyoruz. Cumartesi dışında, kent merkezindeki her bölgenin ihtiyacını karşılayacak, farklı günlerde semt pazarları kuruluyor. Pandemi koşullarını da göz önünde bulundurarak, Teksil mevkiinde Pazar oluşturulması konusunda çalışmalara başladık. Yaptığımız incelemelerde 1350 sokaktaki alan uygun bulundu. Müracaatlar 1 Aralık 2020 tarihine kadar Zabıta Müdürlüğümüz tarafından alınacaktır ” dedi.
GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 02:28:32. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: Tekstil Mevki'inde Pazar Yeri Oluşturulması İçin Çalışmalara Başlandı Son dakika Ödemiş haberleri, Ödemiş son dakika haber, Ödemiş son dakika, son dakika Ödemiş, Ödemiş haber sayfamızda Ödemiş haberleri okuyabilir, Ödemiş son dakika haberleri ve güncel Ödemiş gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

























