FOÇALI YELKENCİLERDEN ÖRNEK KAMP

Foça açıklarında bulunan İncir Adası'nda örnek bir etkinlik gerçekleştirdi.

merkez gundem
FOÇALI YELKENCİLERDEN ÖRNEK KAMP
Foça Yelken ve İhtisas Kulübü`nün (FYİK) genç yelkencileri, Foça Belediyesi`nin desteğiyle, Foça açıklarında bulunan İncir Adası`nda örnek bir etkinlik gerçekleştirdi. 
FYİK sporcuları, 2 gün süresince eğlenmenin yanı sıra, ada üzerinde ve çevresinde temizlik çalışması yaptı.
Kulüp yöneticileri ve antrenörleri nezaretinde İncir Adası`na gelen FYİK sporcuları, 21-22 Ağustos tarihlerinde, İncir Adası`nda kamp yaptı. Genç yelkenciler, 2 gün süresince eğlenmenin yanı sıra, ada üzerinde ve çevresinde temizlik çalışması gerçekleştirdi. 
Ada`da kaldıkları süre boyunca, oryantiring ve su topu gibi eğlenceli oyunlar oynayan genç yelkenciler, doğaya karşı olan sorumluluklarını da unutmadı. Denizle büyüyen ve denizde yapılan bir spor dalıyla ilgilenen gençler, `denizi temiz tutmanın ne denli ve gerekli olduğunu` hatırladı ve hatırlattı.  
FYİK sporcularına, kamp boyunca; antrenörleri Emrah Taşlı, Emre Taşlı ve Arda Gültekin ile yöneticilerinden Bülent Kaşerci, üyelerinden İz Metin ve Hakan Barçın eşlik etti.

GazetePoyraz.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 29.03.2024 07:37:45. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: FOÇALI YELKENCİLERDEN ÖRNEK KAMP Son dakika merkez haberleri, merkez son dakika haber, merkez son dakika, son dakika merkez, merkez haber sayfamızda merkez haberleri okuyabilir, merkez son dakika haberleri ve güncel merkez gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.